Automaat rijles

U kunt bij Rijschool Walcheren ook terecht voor rijlessen in een automaat.

In het huidige verkeersbeeld maken steeds meer weggebruikers gebruik van automatische transmissie. Dit zorgt voor meer gebruikersgemak en comfort. Wij rijden als 2e rijschool in Nederland met een 100% elektrische auto.

Waarom kiezen voor rijles in een automaat?

Dit kan bijvoorbeeld een medische oorzaak zijn maar ook dat je een automaat prettiger vindt rijden, met een automaat zijn er een aantal handelingen minder dan bij een schakelauto.
Let wel op dat na het behalen van je rijbewijs er een aantekening wordt geplaatst op het rijbewijs dat je uitsluitend in een automaat mag rijden. Heb je het rijbewijs behaald in een automaat dan mag je dus niet in een schakelauto rijden!

Moeite met schakelen?
Heb je moeite met schakelen? Dan is rijles in een automaat ook de oplossing. Wanneer je lest in een automaat geeft dit de ruimte om beter op het verkeer te kunnen letten.

Besparing op de rijleskosten
Bij het lessen met een automaat kun je behoorlijk besparen op de rijleskosten. Dit omdat het schakel-onderdeel overgeslagen kan worden. En wij zijn ook nog eens goed en goedkoop.

Waarom rijden steeds meer mensen met een automaat?
Vroeger moesten weinig mensen wat hebben van een auto met automaat, dit werd vaak alleen toegepast in de luxere auto’s. Tegenwoordig worden steeds meer auto’s standaard uitgerust met automaat, denk bijvoorbeeld ook aan de hybride auto’s.

Tegenwoordig wordt er ook gekeken naar een comfortabele manier van autorijden, het gaat hierbij dan puur om het gemak en de rust. Het verbruik speelt hierbij tevens een belangrijke rol.

Kosten rijlessen in een automaat:
Voor rijden in een automaat gelden dezelfde lesprijzen + 2 euro toeslag per les.