Inloopavond theorie

THEORIE VOOR RIJBEWIJS AUTO

In Nederland bestaat het rijbewijs uit twee delen: theorie en praktijk.

Beide examens worden afgelegd bij het CBR. Voordat je het praktijkexamen kunt afleggen moet je eerst geslaagd zijn voor het theorie-examen. Om te slagen zal je goed voorbereid moeten zijn. Dit kun je zelf doen via zelfstudie.

Maar je kunt ook extra hulp krijgen via onze rijschool door middel van de theoriecursus. Verder kun je bij ons ook deelnemen aan de “vrije”

inloopavonden voor theorie.

INLOOPAVONDEN THEORIE

Behalve de theoriecursus kun je bij ons ook terecht voor deelname aan de inloopavond voor theorie. Deze vaste avonden zijn vermeld op onze website. Tijdens deze avond kun je meerdere theorie-examens oefenen in het bijzijn van een volledig bevoegde instructeur. De nadruk van deze avond ligt op het oefenen van examens en de korte bespreking en uitleg van de vragen en antwoorden.

De inloopavond is uitermate geschikt voor cursisten met leerproblemen, problemen met de Nederlandse taal of met dyslexie. Maar ook voor iedereen die binnenkort het theorie-examen moet afleggen en nog een keer onder deskundige begeleiding wilt oefenen d.m.v. proefexamens.

IEDEREEN IS VAN HARTE WELKOM OP DEZE AVONDEN!! Dus zowel onze eigen nieuwe/bestaande leerlingen, als leerlingen van andere rijscholen.

Onze eerstvolgende inloopavond is op 12 juni 2018

 

Aanvangstijd 19.00 - 22:00 uur

 

Locatie: Rijschool Walcheren, Herculesweg 40,

4338 PL in Middelburg. Dit bevindt zich op het industrieterrein Arnestein 1.

De routebeschrijving is terug te vinden op onze website.

Kosten inloopavond: EUR 10,00 pp.

Graag van te voren aanmelden: Tel.nr. 06-24555783 of 06-34792929.

 

Geef je snel op, want vol =vol!